Suburgatory Season 1 / Предградие Сезон 1 (2011)

Suburgatory Season 1 / Предградие Сезон 1 (2011)

Suburgatory Season 1 / Предградие Сезон 1 (2011)
Комедия БГ Аудио Сериали
22 x 22 мин. 7.2 30 350

Suburgatory Season 1 / Предградие Сезон 1 (2011)

Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия
Режисьор: Емили Капнек, Майкъл Фреско
Участват: Алън Тюдик, Карли Чайкин, Али Грант, Рекс Ли, Джейн Леви, Аби Коб, Ана Гастейер
Времетраене: 22 x 22 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1741256/

Едно младо момиче минава през перипетии, след като животът й предлага голяма и драматична промяна.

16-годишната Теса (Джейн Леви) е принудена да напусне любимия си Ню Йорк и да заживее заедно с баща си Джордж (Джереми Систо) в мрачното предградие Чатслин. Когато в крайна сметка се адаптира към новото си местожителство Теса установява, че нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат - ако ги погледнеш от друг ъгъл!.

Тийнейджърката с изненада ще открие, че между нея и Далас (Черил Хайнс) - момичето, което постоянно й създава проблеми - все пак има нещо общо. Теса разбира още и че когато е далеч от Чатслин, й липсва животът там и по-точно един конкретен човек. Ще успее ли предградието в крайна сметка да се превърне в истински дом за Теса...

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.