Miracle Workers Season 1 / Чудотворци Сезон 1 (2019)

Miracle Workers Season 1 / Чудотворци Сезон 1 (2019)

Miracle Workers Season 1 / Чудотворци Сезон 1 (2019)
Комедия Драма Фентъзи Сериали
7 x 30 мин. 6.9 11 483

Miracle Workers Season 1 / Чудотворци Сезон 1 (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Сериали
Режисьор: Саймън Рич
Участват: Стив Бушеми, Даниел Радклиф, Джералдин Висуанатан, Карън Сони, Джон Бас
Времетраене: 7 x 30 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7529770/

Когато Бог решава да унищожи Земята, два ангела от ниските нива на йерархията, които се занимават с молитвите на хората, трябва да убедят своя отдал се на хобита шеф да спаси човечеството. Те се обзалагат с него, че могат да извършат най-невероятното чудо до момента – да накарат двама човека да се влюбят.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.