Snatch Season 2 / Гепи Сезон 2 (2018)

Snatch Season 2 / Гепи Сезон 2 (2018)

Snatch Season 2 / Гепи Сезон 2 (2018)
Комедия Криминален Сериали
10 x 60 мин. 6.9 44 146

Snatch Season 2 / Гепи Сезон 2 (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: Великобритания, САЩ
Жанр: Сериали, Комедия, Криминален
Режисьор: Alex De Rakoff
Участват: Tamer Hassan, Juliet Aubrey, Phoebe Dynevor, Rupert Grint, Dougray Scott, Luke Pasqualino
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5992164/

Криминална комедия на Sony Pictures Television в духа и стилистиката на кинофилма „Гепи“ (2000г., реж. Гай Ричи).

Историята в наши дни е съвсем различна и със съвсем нови герои. През 1983 г. има действителен обир на злато, случил се в центъра на Лондон. Проследява се животът на група 20-годишни младежи - дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си.

Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност.

За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и обикновени злодеи.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.