Yes, Dear Season 4 / Да, мило Сезон 4 (2003)

Yes, Dear Season 4 / Да, мило Сезон 4 (2003)

Yes, Dear Season 4 / Да, мило Сезон 4 (2003)
Комедия БГ Аудио Сериали
23 x 30 мин. 7.0 21 205

Yes, Dear Season 4 / Да, мило Сезон 4 (2003)

Loading...
Година: 2003
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия
Режисьор: Greg Garcia, Alan Kirschenbaum
Участват: Лиза Снайдър, Джийн Луиза Кели, Майк О'Мали, Антъни Кларк, Джоел Хоман, Алън Тик, Dale Earnhardt Jr.
Времетраене: 23 x 30 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0247144/

Грег (Anthony Clark) и Ким Уорнър (Jean Louisa Kelly) са концентрирани в това, да бъдат идеалните и типични мама и татко. Грег работи в шоубизнеса, а Ким е перфектната домакиня.

Джими (Mike O'Malley) и Кристин Хюз (Liza Snyder), от друга страна, са купонджии, които не се състредочават върху далечното бъдеще. Джими работи като охранител, а Кристин - сестра на Ким - си търси работа.

Джими и Кристин са приети в дома на Грег и Ким - двете семейства имат по две деца, за които трябва да се грижат, да ги възпитават и да споделят опит. Джими обаче често споделя с Грег философията си за това, как да бъдеш съпруг и родител и едновременно с това - мъж...

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.