Knights of Badassdom / Рицари от съвремието (2013)

Knights of Badassdom / Рицари от съвремието (2013)

Knights of Badassdom / Рицари от съвремието (2013)
Комедия Ужаси Приключенски Фентъзи Филми
86 мин. 6.1 43 293


Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Ужаси, Приключенски, Фентъзи, Филми
Режисьор: Джо Линч
Участват: Питър Динклидж, Райън Куотън, Самър Глау, Стив Зан, Джими Симпсън, Маргарита Левиева, Дани Пуди, Джошуа Малина
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1545660/

Комедийният хорър разказва историята на тримата приятели Хънг, Ерик и Джо, които обичат да пресъздават в истинския свят рицарски истории от Средновековието. Облечени в костюми и играещи различни роли те са създали за собствено удоволствие игра, чиято популярност в местността постепенно се увеличава.

Докато подготвят в гората новото си игрово представление (вдъхновено от култовата игра “Тъмници и дракони”) Хънг, Ерик и Джо попадат в центъра на ситуация с потенциални смъртоносни последици. Неволно тримата пренасят в човешкия свят жестокото и жадно за кръв женско създание Сукубус (в ролята Маргарита Левиева), което бързо се превръща в огромна заплаха за хората.

Разполагащи с ограничено време Хънг, Ерик и Джо трябва да намерят начин по който да върнат свръхестественото същество обратно в Ада.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.