How I Met Your Mother Season 4 / Как се запознах с майка ви Сезон 4 (2008)

How I Met Your Mother Season 4 / Как се запознах с майка ви Сезон 4 (2008)

How I Met Your Mother Season 4 / Как се запознах с майка ви Сезон 4 (2008)
Комедия Романтичен БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 8.4 223 917

How I Met Your Mother Season 4 / Как се запознах с майка ви Сезон 4 (2008)

Година: 2008
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Памела Фреймън
Участват: Джош Раднър, Алисън Ханигън, Джейсън Сигъл, Нийл Патрик Харис, Коби Смълдърс
Времетраене: 24 x 22 мин.
Рейтинг: 8.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0460649/episodes?season=4&ref_=ttep_ep_sn_nx

През 2030 г. Тед Мозби (озвучен от Боб Сагет) събира дъщеря си и сина си да им разкаже историята за това, как се е запознал с майка им.
Историята започва през 2005 г., когато Тед (Джош Раднор) е самотен, 27-годишен архитект, живеещ с двамата си най-добри приятели от университета - Маршъл Ериксен (Джейсън Сегел), студент по право и приятелката му, с която се среща повече от 9 години - Лили Алдрин (Алисън Хъниган), учителка в детска градина. Тяхната любов кара Тед да се замисли за сериозна връзка и да опитва да намери своята половинка, за огромно възмущение на приятеля им Барни Стинсън (Нийл Патрик Харис) - непоправим женкар с доходна, макар и неизвестна корпоративна професия. Когато Тед започва да търси идеалното момиче, Барни измисля игра, с която да го представя на момичетата: "Здрасти, познаваш ли Тед?". Така Тед се запознава с амбициозната млада репортерка Робин Счербатски, в която бързо се влюбва и тя става част от групата приятели.
В България сериалът се излъчва по Нова телевизия от 13 август 2007 г. и е с български дублаж. Ролите се озвучават от артистите Христина Ибришимова, Даниела Горанова, Симеон Владов, Стафан Сърчаджиев - „Съро“ и Здравко Методиев.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.