Baby Daddy Season 4 / Татенце Сезон 4 (2015)

Baby Daddy Season 4 / Татенце Сезон 4 (2015)

Baby Daddy Season 4 / Татенце Сезон 4 (2015)
Комедия Драма Семеен Сериали
22 x 22 мин. 7.4 75 764

Baby Daddy Season 4 / Татенце Сезон 4 (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Семеен, Филми
Режисьор: Майкъл Лембек
Участват: Челси Кейн, Тиa Моури, Жан-Люк Билоду, Мелиса Питерман, Дерек Телър
Времетраене: 22 x 22 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2177489/episodes?season=4&ref_=tt_eps_sn_4

Младият Бен разбира, че е баща на малко момиче едва когато бившата му приятелка оставя детето пред неговия дом. Без да разчита на нейната подкрепа, той решава да отгледа дъщеря си с помощта на своята майка, своя брат Дани и най-добрата си приятелка Пени, която тайно изпитва силни чувства към него.[media=https://www.youtube.com/watch?v=]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.