Inquisitio Season 1 / Инквизиция Сезон 1 (2012)

Inquisitio Season 1 / Инквизиция Сезон 1 (2012)

Inquisitio Season 1 / Инквизиция Сезон 1 (2012)
Исторически Европейски Сериали
8 x 50 мин. 6.8 92 486


Година: 2012
Държава: Франция
Жанр: Исторически, Европейски, Сериали
Режисьор: Жан Найнрик
Участват: Владислав Галард, Анелиз Хесме, Лула Памук-Фрапиер, Куентин Мерабет
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1871629/

Великият инквизитор Барнел пристига по поръчение на антипапа Клемент VII в Карпентра, където е извършено дяволско престъпление: местният свещеник е разпънат на кръст пред собствената си църква. В същото време двама лекари от еврейския квартал, Давид и неговия син Самуел, нарушавайки забраната да лекуват християни, спасяват при тежко раждане жената и детето на нещастния Лекло. Когато Самуел излиза от къщата на нещастника, открива в съседната църква абат Тюйяр да гори на кръста…


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.