Blake's 7 Season 4 / Седморката на Блейк Сезон 4 (1981)

Blake's 7 Season 4 / Седморката на Блейк Сезон 4 (1981)

Blake's 7 Season 4 / Седморката на Блейк Сезон 4 (1981)
Фантастика Драма Приключенски Сериали
13 x 50 мин. 8.0 74 355

Blake's 7 Season 4 / Седморката на Блейк Сезон 4 (1981)

Година: 1981
Държава: Великобритания
Жанр: Фантастика, Драма, Приключенски, Сериали
Режисьор: Тери Нейшън
Участват: Гарет Томас, Пол Дароу, Сали Нивет, Майкъл Кийтинг, Дейвид Джаксън, Джан Чапъл, Питър Тъденам, Жаклин Пиърс, Стивън Грийф, Стивън Пейси
Времетраене: 13 x 50 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0076987/

Плановете на Тери Нейшън са били сериалът да приключи след три сезона. Затова не е чудно, че краят на третия до голяма степен отрязва възможността за продължение – той е бил замислен като "окончателен край". Тогавашният директор на отдела за забавни програми на Би Би Си, Бил Котън Джуниър, бил голям почитател на "Седморката на Блейк". Затова след излъчването на последния епизод от трети сезон наредил да бъде прочетено в ефир съобщение, че филмът ще бъде продължен с още 13 серии. Най-големият проблем обаче е как да се преодолее очевидната завършеност на предишния сезон. Сценаристите запрятат ръкави и успяват да спасяват положението. Последният епизод – "Блейк" – е най-любопитното творение на сценарния екип. След като си били взели поука от предишния сезон, те умишлено написали финала така, че да може да послужи както за "висящ край", ако сериалът бъде продължен, така и за "окончателен край", ако бъде спрян! Потресаващото развитие в този последен епизод получава голям отзвук сред зрителите и осигурява на сериала място в историята на телевизията. Някои дори го смятат за най-великия епизод на "Седморката".


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.