Another Earth / Другата Земя (2011)

Another Earth / Другата Земя (2011)

Another Earth / Другата Земя (2011)
Фантастика Драма Романтичен Филми
92 мин. 7.0 86 739


Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Фантастика, Драма, Романтичен, Филми
Режисьор: Майк Кахил
Участват: Уилям Мапотър, Аро Голд, Брит Марлинг, Джордан Бейкър, Флинт Бевърейдж, Робин Тейлър, Джозеф А. Бов, Натали Картър, Диане Киесла, Джеф Клайбърн, Брус Колберт, Матю-Лий Ърлбах, Джефри Голденберг, Ана Кейн, Меган Ленан, Кумар Палана
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1549572/

Историята на „Другата Земя“ се завърта около новопоявилата се, четири пъти по-голяма от Луната, планета с характеристиките на нашата Земя, която се оказва огледално копие на планетата ни и където живеят нашите собствени огледални образи. Това променя значението на всичко, което се случва.

В нощта на откриването на другата Земя, Рода, 17-годишна, носеща се в света със свободата на завършващо колеж и очакващо целия живот пред себе си, момиче, прави катастрофа, в която загиват майка и дете, а бащата изпада в кома за дълго време. Този драматичен момент разтърсва и променя живота на Рода завинаги. Изтърпяла наказанието си след 4 години, тя се завръща у дома. Там я посрещат родителите й и брат й, който също е приет в колеж, но вътре в Рода вече е станало пусто и голо. Тя открива единствения оцелял от катастрофата – бащата на семейството – и решава да се запознае с него, да намери начин да поднесе безкрайното си съжаление за това, което му е причинила.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.