Time After Time Season 1 / Отново и отново Сезон 1 (2017)

Time After Time Season 1 / Отново и отново Сезон 1 (2017)

Time After Time Season 1 / Отново и отново Сезон 1 (2017)
Фантастика Драма БГ Аудио Сериали
12 x 60 мин. 6.7 35 428

Time After Time Season 1 / Отново и отново Сезон 1 (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма, Фантастика
Режисьор: Kevin Williamson
Участват: Джошуа Боуман, Фреди Строма, Хенесис Родригес, Will Chase, Никол Ари Паркър, Дженифър Ферин, Браян Конли
Времетраене: 12 x 60 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5031234/

Историята на младия английски писател Хърбърт Уелс. Представени са мотиви, присъстващи в истинските произведения на Уелс - които обаче още не са създадени по времето на филма, когато той е на 28 години. Героите са същите като от бъдещите му творби заедно с хората, вдъхновили писателя да създаде по-късно класики като „Война на световете“, „Островът на доктор Моро“ и „Невидимия“. Проследява се и историята на Джак Изкормвача, но има и комедийни аспекти около приобщаването на двата времеви пътешественика към съвременните технологии.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.