War of the Worlds Season 1 / Война на световете Сезон 1 (2019)

War of the Worlds Season 1 / Война на световете Сезон 1 (2019)

War of the Worlds Season 1 / Война на световете Сезон 1 (2019)
Фантастика Драма БГ Аудио Сериали
8 x 50 мин. 6.1 546 090

War of the Worlds Season 1 / Война на световете Сезон 1 (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ, Франция
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Howard Overman
Участват: Елизабет Мкговърн, Гейбриъл Бърн, Стивън Кембъл Мур, Леа Дракър, Наташа Литъл, Алисън Паради, Guillaume Gouix, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Джорджина Рич, Майкъл Маркъс
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9686194/

Когато астрономите засичат излъчване от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването интелигентен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Оказва се, че не трябва да чакат дълго. Само след няколко дни почти цялото човечество е унищожено от разрушителна атака, като в опустелия свят остават само малки общности от хора.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.