See Season 1 / Проглеждане Сезон 1 (2019)

See Season 1 / Проглеждане Сезон 1 (2019)

See Season 1 / Проглеждане Сезон 1 (2019)
Фантастика Драма Сериали
8 x 60 мин. 8.0 1 507 550

See Season 1 / Проглеждане Сезон 1 (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Франсис Лорънс, Андърст Енгстрьом, Стивън Сърджик
Участват: Джейсън Момоа, Алфре Уудуърд, Джош Блекър, Кристиян Камарго, Неста Купър, Ядира Гевара-Прип, Хера Хилмар, Силвия Хойкс, Арчи Мадекве, Крисчън Слоун
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7949218/

В далечното бъдеще човешката раса е изгубила зрението си и хората трябвало да открият нови начини за общуване, строеж, лов и оцеляване. Всичко това е на път да се промени, когато се раждат близнаци, които могат да виждат.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.