Beforeigners Season 1 / Времевите имигранти Сезон 1 (2019)

Beforeigners Season 1 / Времевите имигранти Сезон 1 (2019)

Beforeigners Season 1 / Времевите имигранти Сезон 1 (2019)
Фантастика Драма Скандинавски Сериали
6 x 45 мин. 8.1 74 781

Beforeigners Season 1 / Времевите имигранти Сезон 1 (2019)

Година: 2019
Държава: Норвегия
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Участват: Криста Косонен, Джоханъс Хаукур Йоханесон, Eili Harboe, Николай Клийв Брох, Agnes Kittelsen, Стиг Хенрик Хоф, Ágústa Eva Erlendsdóttir, Mikkel Bratt Silset, Veslemøy Mørkrid, Camilla Roman
Времетраене: 6 x 45 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8332130/

Действието се развива в близкото бъдеще, където започва да се случва нов феномен – ярки светкавици се появяват над океана и там се появяват хора от миналото. Те идват от три различни епохи: Каменната ера, времето на викингите и края на 19 век. Никой не разбира как това е възможно, а хората от миналото, наричани „времеви имигранти“, нямат спомен какво се е случило.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.