Убить Змея Season 1 / Да убиеш змията Сезон 1 (2007)

Убить Змея Season 1 / Да убиеш змията Сезон 1 (2007)

Убить Змея Season 1 / Да убиеш змията Сезон 1 (2007)
Екшън Фантастика Приключенски Руски Сериали
8 x 50 мин. 51 898


Година: 2007
Държава: Русия
Жанр: Екшън, Фантастика, Приключенски, Руски, Сериали
Режисьор: Владимир Попков
Участват: Валерий Гаркалин, Ада Роговцева, Евгений Пронин, Юлия Майборода, Андрей Кирилов (II), Наталия Курдюбова, Юрий Беляев, Анна-Мария Даниленко, Дмитрий Лаленков, Алексей Колган, Алберт Филозов, Александър Яковлев, Александър Феклистов, Михаил Жигалов
Времетраене: 8 x 50 мин.
Те са воини на два клана, противопоставени още от древността. От векове Мангустите, воини на Светлината, открито излизат на бой със силите на Мрака, без да използват нито хитрост, нито коварство в борбата срещу Змиите. И само Змиите, адепти на Мрака, се крият и нанасят подмолно на защитниците на Светлината удар след удар. Съдбата на това вековно противопоставяне ще реши последният от Мангустите – преподавателят по френски език в московско училище Глеб. Той дори не е воин, а само ученик, не знаещ, че Войната само е започнала. В нея са замесени директорът на училището и някои ученици, шотландският барон МакГрегър, генералът от ФСБ Рюмин...
[media=https://www.youtube.com/embed/nZv3hkZV42c]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.