Остров Обречённых Season 1 / Островът на обречените Сезон 1 (2019)

Остров Обречённых Season 1 / Островът на обречените Сезон 1 (2019)

Остров Обречённых Season 1 / Островът на обречените Сезон 1 (2019)
Екшън Драма Приключенски Руски Сериали
10 x 50 мин. 85 189

Остров Обречённых Season 1 / Островът на обречените  Сезон 1 (2019)

Година: 2019
Държава: Русия
Жанр: Екшън, Драма, Приключенски, Руски, Сериали
Режисьор: Фуад Шабанов
Участват: Олег Тактаров, Константин Соловьёв, Дмитрий Пчела, Владимир Гусев, Екатерина Данилова, Сергей Генкин, Алёна Лисовская, Юрий Иванов, Марта Дроздова, Олег Чевелёв, Дмитрий Соколов, Анжела Кольцова, Сергей Шарифуллин, Вячеслав Кулаков, Светлана Чуйкина, Михаил Асанкин, Илья Коврижных, Юля Арутюнова
Времетраене: 10 x 50 мин.
Рибари намират убита жена в носеща се по реката лодка, облечена в дрехи и бижута от 16 век. От столицата изпращат двама разследващи от различни служби. Единият е майор от Министерството на Вътрешните работи, а другият майор от Федералното Бюро за разследване. В този отдалечен островен район, наситен с блата и непроходими гори, двамата офицера се сблъскват с местните предания и коварен сериен убиец. Ще се разбули ли митът за обреченият остров...


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.