Ubice mog oca Season 1 / Ще убият баща ми Сезон 1 (2016)

Ubice mog oca Season 1 / Ще убият баща ми Сезон 1 (2016)

Ubice mog oca Season 1 / Ще убият баща ми Сезон 1 (2016)
Екшън Трилър Криминален Европейски Сериали
10 x 60 мин. 8.1 92 476

Ubice mog oca Season 1 / Ще убият баща ми Сезон 1 (2016)

Година: 2016
Държава: Сърбия
Жанр: Екшън, Трилър, Криминален, Европейски, Сериали
Режисьор: Предраг Антониевич
Участват: Вук Костич, Марко Янкетич, Тихомир Станич, Славко Щимац, Нина Янкович, Миодраг Радонич, Елизабета Джоревска, Катарина Радивоевич, Небойша Глоговац
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5907796/

Белградски полицейски участък. Отдел "Убийства". Младият, но с труден характер, разследващ полицейски инспектор, Александър Яковлевич, получава голям случай, в който е убита дъщерята на известен строителен бизнесмен. Успоредно с разследването около това убийство, в живота на инспектора, изплуват взаимоотношения и подмолни игри на силните на деня. Александър се измъчва и от мисълта за неизяснените обстоятелства около смъртта на своя баща, трагично загинал при неизяснени обстоятелства, началник на отдел "Наркотици". С разрешаването на случая, Александър осъзнава, че някой има интерес това убийство да се потули възможно най-бързо. А в живота той е разделен между професията, съмненията относно истината за смъртта на баща си и две жени, колежки. Едната, в която искрено е влюбен и другата, която е бременна от него.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.