FBI: Most Wanted Season 2 / ФБР: Най-издирваните Сезон 2 (2020)

FBI: Most Wanted Season 2 / ФБР: Най-издирваните Сезон 2 (2020)

FBI: Most Wanted Season 2 / ФБР: Най-издирваните Сезон 2 (2020)
Екшън Криминален Драма БГ Аудио Сериали
7 x 45 мин. 6.6 77 510
В списъка са само необикновени престъпници. Един обикновен агент ги залавя.

FBI: Most Wanted Season 2 / ФБР: Най-издирваните Сезон 2 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Криминален, Драма, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Фред Бернър, Джим Маккей, Никол Рубио
Участват: ЯЯ Гослин, Лорн Кардинал, Алекс Ананостидис, Джулиан Макмеън, Кумико Кониши, Николет Гослин, Андре Джаксън-младши, Натаниъл Арканд, Николаос Аргирос
Времетраене: 7 x 45 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9742936/

Сериалът се фокусира върху специалния отдел за издирване на бегълци. Агентите безмилостно преследват и залавят най-търсените престъпници и убийци в Америка. Джес Лакрой, агент с дългогодишен опит, ръководи екип от изключителни специалисти, който функционира като мобилен отряд под прикритие. Винаги на терен, те преследват най-изпечените престъпници, опитващи да се избягат от правосъдието.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.