The Outpost Season 3 / Аванпостът Сезон 3 (2020)

The Outpost Season 3 / Аванпостът Сезон 3 (2020)

The Outpost Season 3 / Аванпостът Сезон 3 (2020)
Екшън Фентъзи Сериали
13 x 44 мин. 6.0 34 995

The Outpost Season 3 / Аванпостът Сезон 3 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Екшън, Фентъзи
Режисьор: Джон Лойд, Кърт Найт, Кайнън Грифин
Участват: Андрю Хауърд, Джейк Стормоен, Джесика Грийн, Имоджен Уотерхаус, Ананд Десаи-Барочиа
Времетраене: 13 x 44 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7612548/

В центъра на сюжета се оказва представител на расата на чернокръвните - Телън. Тя преследва убийците на своето семейство, чийто следи водят до крепост, която се намира на границата на обитаемите земи. По време на пътешествието, момичето открива, че обладава свръхестествени способности, които й позволяват да спаси себе си и да защити света от заплахата на опасен диктатор.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
[related-news]
Подобни филми:
    {related-news}
[/related-news]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.