Десантура. Никто, кроме нас Season 1 / Десантчици. Никой освен нас Сезон 1 (2009)

Десантура. Никто, кроме нас Season 1 / Десантчици. Никой освен нас Сезон 1 (2009)

Десантура. Никто, кроме нас Season 1 / Десантчици. Никой освен нас Сезон 1 (2009)
Екшън Драма Военен Руски Сериали
8 x 60 мин. 5.3 171 864


Година: 2009
Държава: Русия
Жанр: Военен, Драма, Екшън, Филми
Режисьор: Олег Базилов, Виталий Воробьев
Участват: Кирилл Плетнев, Анна Снаткина, Егор Бероев, Сергей Бурунов, Андрей Грачев, Никита Емшанов, Вадим Колганов, Андрей Лавров, Сергей Медведев, Екатерина Никитина, Александр Серов-Останкинский, Маргарита Стрельцова, Георгий Тесля-Герасимов, Екатерина Федулова, Семен Штейнберг
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1386962/

Действието се развива през 90-те години на ХХ-ти век, по време на разпадането на СССР. Последните лейтенанти на Съветския съюз. Трима приятели десантчици, трима бивши курсанти на Рязанското военно училище. Никой от тях не предполага, каква война ги чака... Да преминат през огъня обхванал бившите съветски републики и любовта, в която третият е излишен. Войната е стигнала до границите на Русия. Героите на филма са там, където други не успяват да оцелеят - Абхазия, Таджикистан, Чечня. Те са готови да воюват навсякъде и да преминат през всичко, за да спасят партньора си и да дадат живота си за благото на Родината. Показани са истинското мъжко приятелство, благородството, храбростта, честта и доблестта на десантника, истинският риск – да живееш с днешния ден, защото утрешният може и да не дойде. За десантните войски няма неизпълними задачи. Тяхната воля за победа е по-силна от личните несгоди и разпадането на държавата.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.