Britannia Season 2 / Британия Сезон 2 (2019)

Britannia Season 2 / Британия Сезон 2 (2019)

Britannia Season 2 / Британия Сезон 2 (2019)
Екшън Драма Фентъзи Сериали
10 x 60 мин. 6.6 32 320
Britannia Season 2 / Британия Сезон 2 (2019)

Britannia Season 2 / Британия Сезон 2 (2019)

Година: 2019
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Jez Butterworth, Tom Butterworth, James Richardson
Участват: Дейвид Мориси, Кели Райли, Николай Ли Каас, Лиана Корнел, Гършуин Есташ мл., Макензи Крук, Бари Уорд, Стенли Уебер, Джо Армстронг, Фортунато Серлино
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5932548/

Сериалът разказват за началото на новата ера, когато Британия е населена предимно с войнствени келтски племена, които изобщо нямат намерение да се подчинят, нито да бъдат управлявани от чужденци, дошли от далечния юг. По време на римското завоевание Британски враждуващи кланове решават да се обединят, в името на победата над нашественика. Обединените им сили трябва да се изправят срещу предводителя на врага - легионерът Авла Плавтия.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.