Jekyll and Hyde Season 1 / Джекил и Хайд Сезон 1 (2015)

Jekyll and Hyde Season 1 / Джекил и Хайд Сезон 1 (2015)

Jekyll and Hyde Season 1 / Джекил и Хайд Сезон 1 (2015)
Екшън Драма Фентъзи Сериали
10 x 60 мин. 6.9 71 237

Jekyll and Hyde Season 1 / Джекил и Хайд Сезон 1 (2015)

Година: 2015
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Екшън, Драма, Фентъзи
Режисьор: Charlie Higson
Участват: Том Бейтман, Ричард Е. Грант, Стефани Хаям, Доналд Съмптър, Натали Гумеде, Кристън Макей, Енцо Чиленти, Наташа О'кийф, Томъс Кумбс, Амелия Булмор
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4224588/

Джекил (Том Бейтман) е млад, чувствителен, наивен и етичен човек на науката. Той винаги има най-добри намерения, но по природа е свит. Без да се усеща обаче превключва между двете си лица. Второто е това на Хайд - супергерой със суперсили, бърз, неуязвим и непобедим. Той е самоуверен и живее на ръба. Двете страни на личността на главния герой са в постоянен конфликт.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.