MacGyver Season 2 / МакГайвър Сезон 2 (2017)

MacGyver Season 2 / МакГайвър Сезон 2 (2017)

MacGyver Season 2 / МакГайвър Сезон 2 (2017)
Екшън Драма Приключенски БГ Аудио Сериали
23 x 43 мин. 5.2 92 036

MacGyver Season 2 / МакГайвър Сезон 2 (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Приключенски, Филми
Режисьор: Петър Ленков, Лий Злотов
Участват: Лукс Тил, Джордж Ийдс, Тристин Мейс, Джъстин Хайърс, Мередит Ейтън
Времетраене: 23 x 43 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1399045/

Нов прочит на идеята на едноименния сериал от 1985 г.
Приключенската екшън драма е за 20-и-няколко-годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство. Той използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява живот.
Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис - непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.