Кремень Season 2 / Кремък Сезон 2 (2013)

Кремень Season 2 / Кремък Сезон 2 (2013)

Кремень Season 2 / Кремък Сезон 2 (2013)
Екшън Криминален Руски Сериали
4 x 50 мин. 5.0 67 039


Година: 2013
Държава: Русия
Жанр: Екшън, Криминален, Филми
Режисьор: Владимир Епифанцев
Участват: Владимир Епифанцев, Денис Яковлев, Анастасия Веденская, Инна Хотеенкова, Сергей Векслер, Михаил Горевой, Сергей Фролов, Максим Браматкин, Анна Цуканова-Котт, Дмитрий Горевой, Иван Добронравов, Виктория Адельфина, Елизавета Поплавская  
Времетраене: 4 x 50 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt3419982/?ref_=fn_al_tt_1

След дълги години на служба, майорът в оставка Андрей Шаманое се учи да живее отново в мирния живот. Но когато на бившите колеги е нужна помощ, даже щастието с любимата жена не може да го накара да се откаже от опасната задача: да разследва причината за гибелта на групата от спецназ, провеждала учения в планината, където се укрива групировка на контрабандистите. В хода на работата Андрей го очакват изпитания: престъпниците отвличат любимата му и го шантажират, на което опитният военен решава да отговори с щурм. Успешно планирайки операцията, Андрей намира своята Настя и я освобождава заедно с още няколко заложници, но главната опасност предстои - престъпниците не позволяват на Андрей, а също и на свидетелите просто така да избягат от тайната им база.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.