La Peste Season 1 / Чумата Сезон 1 (2018)

La Peste Season 1 / Чумата Сезон 1 (2018)

La Peste Season 1 / Чумата Сезон 1 (2018)
Екшън Криминален Драма БГ Аудио Европейски Сериали
6 x 50 мин. 7.3 52 427

La Peste Season 1 / Чумата Сезон 1 (2018)

Година: 2018
Държава: Испания
Жанр: Екшън, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Алберто Родригес
Участват: Пабло Молинеро, Пако Леон, Серджо Кастеланос
Времетраене: 6 x 50 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5868826/

Севиля. 1597-а. По време на ужасната чумна епидемия труповете на няколцина мъртъвци са открити като поличба за края на света. Севиля е един от главните градове на западния сват. Известна като Великия Вавилон, тя приютява всякакви раси, над 50 говора и цялото злато, което пристига от Америка.
Севиля е един от най-зловонните и най-красивите градове в света и декор на тази уникална продукция с изумителни персонажи. Матео, еретик, осъден на смърт. Валерио, израснал на улицата. Тереса, художничка, бореща се за равнопоставеност. Челсо, върховен инвизитор...

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.