Baywatch Season 4 / Спасители на плажа Сезон 4 (1993)

Baywatch Season 4 / Спасители на плажа Сезон 4 (1993)

Baywatch Season 4 / Спасители на плажа Сезон 4 (1993)
Екшън Драма Сериали
22 x 60 мин. 5.1 29 461

Baywatch Season 4 / Спасители на плажа Сезон 4 (1993)

Loading...
Година: 1993
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Майкъл Берк, Дъглас Шлортц, Грегъри Дж. Бонън и др.
Участват: Дейвид Хаселхоф, Памела Андерсън, Джеръми Джаксън, Александра Пол, Дейвид Чокачи
Времетраене: 22 x 60 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0096542/

Тези дълги серии проследяват приключенията на отбор спасители на претъпкан от посетители плаж. Ветеранът-спасител Мич Бюканън ги наглежда новите, които идват и си отиват всеки сезон, докато те бдят за сигурността на плажа и почиващите. Понякога обаче той трябва да предвиди план, за да ги спаси от надигащите се гневните изблици, които понякога пламват помежду им в тази напрегната среда.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.