La Femme Nikita Season 1 / Никита Сезон 1 (1997)

La Femme Nikita Season 1 / Никита Сезон 1 (1997)

La Femme Nikita Season 1 / Никита Сезон 1 (1997)
Екшън Драма БГ Аудио Сериали
22 x 50 мин. 7.5 171 331

La Femme Nikita Season 1 / Никита Сезон 1 (1997)

Година: 1997
Държава: Канада
Жанр: Сериали, Екшън, Драма, БГ Аудио
Режисьор: Джоуел Сърноу
Участват: Пета Уилсън, Рой Дюпюи, Лорънс Бейн, Матю Фъргюсън, Дон Франкс
Времетраене: 22 x 50 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0118379/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

Никита е млада жена, несправедливо обвинена в убийство и осъдена на доживотен затвор. Една нощ я извеждат от килията и я водят в така наречения Сектор Едно – свръхсекретна антитерористична организация. Там дълго време я обучават и я превръщат в таен агент под кодовото име Джоузефин. Целите на организацията са благородни, но методите им са безмилостни. Задачата й е да изпълнява инструкциите на своите началници и да се опита да оцелее..

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.