The Genius Club / Клубът на гениите (2006)

The Genius Club / Клубът на гениите (2006)

The Genius Club / Клубът на гениите (2006)
Екшън Драма Филми
119 мин. 5.9 20 708


Година: 2006
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Екшън
Режисьор: Tim Chey
Участват: Керъл Абни, Стивън Болдуин, Джейкъб Бонема, Триша Хелфър, Мат Медрано, Филип Муун, Пола Джей Паркър, Хънтли Ритър, Джак Скалия, Том Сайзмор, Джак Гузман, Евън Грейсън
Времетраене: 119 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0499484/

Група от избрани гении с коефициент над 200. Учен, студент по семинария, бейзболен играч, професор, собственик на казино,художник и доставчик на пица са събрани в навечерието на Коледа от правителството, за да спасят света, който е застрашен от терорист,само за една нощ. Те трябва да отговарят на въпроси свързани с войната, световния глад, тероризма и болестите. В крайна сметка през тази нощ те намират не само отговорите, но и смисъла на живота за себе си.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.