Celda 211 / Килия 211 (2009)

Celda 211 / Килия 211 (2009)

Celda 211 / Килия 211 (2009)
Екшън Драма Филми
113 мин. 7.6 43 953


Година: 2009
Държава: Испания, Франция
Жанр: Екшън, Драма, Филми
Режисьор: Даниел Монзон
Участват: Луис Тосар, Алберто Аман, Антонио Ресинес, Мануел Морон, Карлос Бардем
Времетраене: 113 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1242422/

Това е историята за двама мъже от двете страни на затворнически бунт - затворник, който започва бунта и младият пазач, който се представя за затворник, в отчаян опит да оцелеят в изпитанието.

Никога не знаеш каква шега ти е приготвила съдбата. Днес си уважаван от колегите и началството професионалист, отдал не една и две години на работата си, а на следващия ден си на самото дъно, точно на обратната страна, сред хора които си презирал и са наказани напълно справедливо от закона за стореното от тях.

Хуан е работил като полицай и по силата на обстоятелствата започва да работи като надзирател в затвор. Още първия му работен ден на новото място променя съдбата му. Ситуацията в която попада му дава само възможност да избира: приема правилата на играта или плаща с живота си. И така - от служител на закона се превръща в затворник.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.