Dirty Harry / Мръсният Хари (1971)

Dirty Harry / Мръсният Хари (1971)

Dirty Harry / Мръсният Хари (1971)
Екшън Криминален Филми
102 мин. 7.8


Година: 1971
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Криминален, Филми
Режисьор: Дон Сийгъл
Участват: Клинт Истууд, Джон Върнън, Анди Робинсън, Хари Гуардино, Рени Сантони, Джон Ларч, Рут Кобарт
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0066999/

Хари Калахан е грубо ченге-работохолик от Сан Франциско, наричан Мръсния Хари, който не може да си довърши обяда, без да му се наложи да предотврати банков обир със своя Магнум-44 – “най-мощният пистолет на света”. В този класически екшън, ще разберете защо - и също защо славата на Клинт Истууд като голям актьор и кинематографист е абсолютно сигурна.

Снайперист-психопат (Анди Робинсън), наричащ себе си Скорпио, започва кърваво представление, държейки в напрежение целия град. Хари ще го разбие… по един или друг начин – без значение какви са предписанията.

Снимайки в Сан Франциско, режисьорът Дон Сийгъл превръща района на залива в жизненоважна част от филма. Тридесет години след появяването му, "Мръсния Хари" остава един от най-увлекателните полицейски трилъри, създавани някога.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.