Hostages Season 1 / Заложници Сезон 1 (2013)

Hostages Season 1 / Заложници Сезон 1 (2013)

Hostages Season 1 / Заложници Сезон 1 (2013)
Драма Сериали
15 x 42 мин. 6.8 23 191

Hostages Season 1 / Заложници Сезон 1 (2013)

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма
Режисьор: Джефри Нахманов
Участват: Били Браун, Дилън Макдермът, Куин Шепард, Тайлър Елиът Бърк, Тони Тръкс
Времетраене: 15 x 42 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2647258/

“Заложници” е напрегната драма за хирург, въвлечен в политическа конспирация, когато семейството й е взето за заложник от ФБР агента Дънкън Карлайл. Д-р Елън Сандърс и семейството й са държани в плен в собствения си дом, като задачата й е да убие президента, докато го оперира.[media=http://www.youtube.com/watch?v=8thzMN2jj6c]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.