Собор Season 1 / Храм Сезон 1 (2021)

Собор Season 1 / Храм Сезон 1 (2021)

Собор Season 1 / Храм Сезон 1 (2021)
Драма Исторически Руски Сериали
12 x 50 мин. 6.1

Собор Season 1 / Храм Сезон 1 (2021)

Година: 2021
Държава: Русия
Жанр: Драма, Исторически, Руски, Сериали
Режисьор: Сергей Гинзбург
Участват: Сергей Марин, Светлана Иванова, Александър Балуев, Алексей Бардуков, Александър Илин, Полина Чернишова, Дмитрий Куличков, Максим Аверин, Ян Цапник, Юрий Чурсин, Сергей Сафронов
Времетраене: 12 x 50 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt12026382/

Годината е 1700: времето на радикални промени в Руската империя, времето на големите реформи на Петър Велики. Иван Старшов е лудо влюбен в дъщерята на господаря си Мария. Той в никакъв случай не е готов да приеме факта, че младата принцеса не е подходяща за него. Поговорката гласи: „Всяка жаба да си знае гьола“. В отчаянието си Старшов се отказва от вярата си. Иван е упорит – бяга от селото, решавайки да вземе съдбата в свои ръце. Така започва криволичещият път на главния герой към истинското разбиране на любовта.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.