Anne with an E Season 2 / Анн с двойно "Н" 2 (2018)

Anne with an E Season 2 / Анн с двойно "Н" 2 (2018)

Anne with an E Season 2 / Анн с двойно "Н" 2 (2018)
Драма БГ Аудио Семеен Сериали
10 x 45 мин. 8.7
Welcome back to Green Gables.

Anne with an E Season 2 / Анн с двойно "Н" 2 (2018)

Година: 2018
Държава: Канада
Жанр: Драма, БГ Аудио, Семеен, Сериали
Режисьор: Мойра Уоли Бекет
Участват: Еймибет Макнълти, Джералдин Джеймс, Далила Бел, Лукас Джейд Зуман
Времетраене: 10 x 45 мин.
Рейтинг: 8.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5421602/

Съдбата предлага на беззащитната Анн надежда, когато е осиновена от възрастните брат и сестра Кътбърт. Те нямат свои семейства и в самотните си дни се решават на сериозна крачка, приемайки отговорност за дете, което не познават, но искат да бъде с тях, дори и да не е момче, както са предвиждали. Червенокосата Анн е умна, внимателна и чувствителна. Външността й предизвиква околните най-често с подигравки. В детството й няма спомени за радостни игри, но пък има много знания от книгите, който са били единствените й верни спътници. Точно този богат на преживявания свят ще даде сили на крехката Анн не само да приеме и разбере особеностите на най-близките си в своя нов дом, но и да промени живота на много други, борейки се за справедливост дори там, където липсват корени...


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.