Rake Season 1 / Порочно Правосъдие Сезон 1 (2010)

Rake Season 1 / Порочно Правосъдие Сезон 1 (2010)

Rake Season 1 / Порочно Правосъдие Сезон 1 (2010)
Драма Сериали
8 x 55 мин. 8.5

Rake Season 1 / Порочно Правосъдие Сезон 1 (2010)

Година: 2010
Държава: Австралия
Жанр: Драма, Сериали
Режисьор: Шанън Мърфи
Участват: Ричард Роксбърг, Мат Дей, Адриен Пикъринг, Каролайн Брейзър, Кийгън Джойс, Ръсел Дикстра, Даниел Кормак, Деймиън Гарви, Кейт Бокс, Джеф Морел, Джей Ар Тинако
Времетраене: 8 x 55 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1587000/

Хитовата продукция представя историята за живота на наказателния и чаровен адвокат Клийвър Грийн, който е шампион на загубената кауза, както в съдебната зала, така и в спалнята.
Клиентите и случаите, по които Клийвър Грийн избира да работи на пръв поглед изглеждат напълно безнадеждни. Той, обаче, ще направи всичко необходимо, за да защити и спаси истински изгубените души и големите грешници, като в същото време се бори да спаси и самия себе си.
Проблемите му нямат значение, когато поеме нов случай и излезе на „бойното поле“ – там, където се чувства най-много жив.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.