Filthy Rich Season 1 / Безбожно богати Сезон 1 (2020)

Filthy Rich Season 1 / Безбожно богати Сезон 1 (2020)

Filthy Rich Season 1 / Безбожно богати Сезон 1 (2020)
Драма БГ Аудио Сериали
10 x 45 мин. 6.1 93 200
Sweeter than heaven. Tougher than hell.

Filthy Rich Season 1 / Безбожно богати Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Драма, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Тейт Тейлър, Кристина Ворос
Участват: Ким Катръл, Бенджамин Ливай Агилар, Кори Кот, Обри Долар, Стив Харис, Мелия Крийлинг, Оливия Маклин, Джералд Макрейни, Марк Л. Йънг, Акуила Зол, Кранстън Джонсън
Времетраене: 10 x 45 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10327526/

Когато главата на изключително богато южняшко семейство, известен с това, че е създал успешна християнска телевизия, умира в самолетна катастрофа, жена му и семейството му са шокирани да научат, че е припознал три извънбрачни деца. И трите са вписани в завещанието му и застрашават цялото семейство, както и състоянието му.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.