A Discovery of Witches Season 2 / Аз, вещицата Сезон 2 (2021)

A Discovery of Witches Season 2 / Аз, вещицата Сезон 2 (2021)

A Discovery of Witches Season 2 / Аз, вещицата Сезон 2 (2021)
Драма Романтичен Фентъзи Сериали
10 x 60 мин. 8.1 199 068

A Discovery of Witches Season 2 / Аз, вещицата Сезон 2 (2021)

Година: 2021
Държава: Великобритания
Жанр: Драма, Романтичен, Фентъзи, Сериали
Режисьор: Кейт Брук
Участват: Матю Гуд, Тереза ​​Палмър, Алекс Кингстън, Едуард Блюмел, Оуен Тийл, Валъри Петифорд, Айша Харт, Луиза Брили, Малин Буска, Тревор Ийв, Линдзи Дънкан, Аслинг Лофтъс, Грег Чилин, Еларика Джонсън, Таня Мунях
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2177461/

Една история за любов на фона на оксфордския академичен живот. Историкът Даяна Бишъп специализира история на старинни ръкописи и веднъж намира в архивите един ръкопис, свързан с магии. От този момент животът на Даяна се превръща в кошмар, защото съдбата я свързва с обаятелния генветик Матю Клермонт. Пикантността на ситуацията се заключва в това, че Даяна е потомствена вещица, а Матю е вампир.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.