The Stand Season 1 / Сблъсък Сезон 1 (2020)

The Stand Season 1 / Сблъсък Сезон 1 (2020)

The Stand Season 1 / Сблъсък Сезон 1 (2020)
Драма Приключенски Фентъзи Сериали
9 x 60 мин. 5.7 435 576

The Stand Season 1 / Сблъсък Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Приключенски, Фентъзи, Сериали
Режисьор: Джош Буун, Бриджит Савидж Коул, Даниеле Кръди
Участват: Джеймс Марсдън, Александър Скарсгард, Джован Адепо, Упи Голдбърг, Амбърд Хърд, Брад Уилям Хенке, Катрин Макнамара, Даниел Сунджата, Оуен Тийг
Времетраене: 9 x 60 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1831804/

Човечеството е почти унищожено, след епидемия от смъртоносен грип. Малцината оцелели са осъдени да бродят из осеяния с трупове свят в търсене на най-оскъдното – близостта на друго човешко същество. Измъчвани от мисли за безвъзвратно изгубеното и от страховити сънища, те са решени да завъртят отново колелото на живота, а за душите им се борят две сили, чието въплъщение са майка Абагейл и Рандал Флаг.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.