Герой нашего времени Season 1 / Герой на нашето време Сезон 1 (2006)

Герой нашего времени Season 1 / Герой на нашето време Сезон 1 (2006)

Герой нашего времени Season 1 / Герой на нашето време Сезон 1 (2006)
Драма Исторически Руски Сериали
6 x 50 мин. 5.0 38 114


Година: 2006
Държава: Русия
Жанр: Драма, Исторически, Руски, Сериали
Режисьор: Александр Котт
Участват: Игорь Петренко, Эльвира Болгова, Юрий Колокольников, Сергей Никоненко, Ирина Алферова, Авангард Леонтьев, Андрей Соколов, Евгения Лоза, Игорь Ясулович, Леонид Окунев, Сергей Баталов, Алберт Филозов, Мария Беккерки, Сергей Янгер
Времетраене: 6 x 50 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0456780/

1837-ма: още една година от изтощителната кавказка война. Заради участие в дуел Григорий Печорин е изпратен на заточение в действащата армия. Тук, в Кавказ, на Печорин му предстои да стане неволен участник в стремително развиващите се събития: схватка с контрабандисти, отвличане на млада чеченска княгиня, още един дуел. И когато целият свят се опълчи срещу него и близък приятел умре от ръката му, Печорин ще продължи пътя си в самота - герой, породен от настъпилото ново време.
[media=https://www.youtube.com/embed/e33rUDpRr4Q]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.