Isabel Season 1 / Изабел Кастилска Сезон 1 (2012)

Isabel Season 1 / Изабел Кастилска Сезон 1 (2012)

Isabel Season 1 / Изабел Кастилска Сезон 1 (2012)
Драма Исторически Биографичен Сериали
13 x 75 мин. 8.3 184 555
Жажда за власт и война за надмощие... историческата испанска сага за младата и красива кралица.

Isabel Season 1 / Изабел Кастилска Сезон 1 (2012)

Година: 2012
Държава: Испания
Жанр: Драма, Исторически, Биографичен, Сериали
Режисьор: Хавиер Оливарес
Участват: Мишел Дженър, Родолфо Санчо, Рамон Мадаула, Барбара Лени, Пабло Дерки, Айрийн Есколар, Джинес Гарсия Милан, Андрес Ерера, Нени Хименес, Урсула Корберо, Педро Касабланк, Ейнхоа Сантамария, Джорди Диас
Времетраене: 13 x 75 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2011533/

Образът на младата и красива Изабел сложно преплита стремежа ѝ да упражнява властта си и съпътстващото лично страдание; нейните тъмни и светли страни я превръщат в един от най-големите герои в историята на Испания. Личност и жена, пример за подражание. След провъзгласяването й за кралица на Кастилия, до смъртта на брат й - крал Хенри IV - Изабел се заема с нелеката задача да спечели уважението и подкрепата на испанските благородници и да утвърди позициите си. Най-големия си враг тя ще намери в група благородници, които ще ѝ се противопоставят, за да защитят наследството на Йоан, известен като Белтранея.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.