Romulus Season 1 / Ромул Сезон 1 (2020)

Romulus Season 1 / Ромул Сезон 1 (2020)

Romulus Season 1 / Ромул Сезон 1 (2020)
Драма Исторически Сериали
10 x 60 мин. 6.5 480 520
Romulus Season 1 / Ромул Сезон 1 (2020)

Romulus Season 1 / Ромул Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Италия
Жанр: Драма, Исторически, Сериали
Режисьор: Матео Ровере
Участват: Франческо Ди Наполи, Емилио Де Марки, Корадо Инверници, Деметра Авинкола, Ивана Лотито, Габриел Монтези, Серджо Романо, Масимилиано Роси
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10405220/

8 век пр. Хр., в примитивен и брутален свят живеят братята близнаци Ромул и Рем. Историята им е разказана през погледа на трима човека, чиято съдба е белязана от смърт, самота и насилие – Йемнос, Вирос и весталката Илиа.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.