Wolfblood Season 1 / Улфблъд Сезон 1 (2013)

Wolfblood Season 1 / Улфблъд Сезон 1 (2013)

Wolfblood Season 1 / Улфблъд Сезон 1 (2013)
Драма Фентъзи БГ Аудио Сериали
13 x 30 мин. 7.7 43 327


Година: 2013
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Debbie Moon
Участват: Боби Локууд, Еме Кели, Кедар Уилямс-Стърлинг, Луиза Конъли-Бърнъм, Габриел Грийн, Леона Воън, Rukku Nahar, Сидни Уейд, Джак Брет Андерсън, Michelle Gayle, Sam Fender, Сиван Морис, Shorelle Hepkin, Джонатан Рагет, Мандип Дилън, Рейчъл Тийт, Марк Флайшман, Niek Versteeg, Дийн Боне, Cerith Flinn, Анджела Лонсдейл, Джаклин Ботсуейн, Ефи Уудс, Лора Грийнуд, Андрю Скарбъро, Наташа Гоулдън, Род Глен, Урсула Холдън-Джил
Времетраене: 13 x 30 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2321596/

Върколаците живеят сред нас от векове, всички са чували за тях, но никой не може да ги различава. Те се прикриват, доколкото могат, но понякога жаждата им за кръв ги издава. Мади и родителите й са единствените върколаци в района, до деня, в който в училището на Мади се появява нов ученик – Ридиън. Какви ще са отношенията между новопоявилият се и семейството на Мади?

Един от успешните детски сериали през последните години, който след премиерата си през 2012 се радва на още два сезона за момента. С поредицата изгря звездата на Ейми Кели.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.