The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)
Драма Исторически Сериали
8 x 60 мин. 8.1 19 632

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)

Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Sergio Mimica-Gezzan
Участват: Кен Фолет, Еди Редмейн, Хейли Атуел, Руфъс Сюъл, Матю Макфейдън, Иън Макшейн, Сам Клафин, Доналд Съдърланд, Наталия Вьорнер, David Oakes, Сара Париш, Алисън Пил, Лиъм Гаригън, Джон Пилмайер, Тони Къран, Анатол Таубман, Гордън Пинсънт, Гьоц Ото, Робърт Батърст, Дъглас Бут, Скай Бенет, Фреди Боут, Скай Лури, Дейвид Барк-Джоунс, Мат Девер, Клайв Ууд, Джоди Халс, Féodor Atkine, Кейт Дики, Джонатан Кой, Тибор Пинтер
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1453159/

Действието се развива в Англия през XII век на фона на война, религиозни конфликти и борби за надмощие, които раздират съдби и семейства, а историята разказва за построяването на катедрала в град Кингсбридж, което отнема повече от 50 години. Главните персонажи в историята са архитектът и мечтател Джак – син на овдовялата лечителка Елън. Той опожарява порутената църква в Кингсбридж, за да помогне на Том Строителя да се установи в градчето и да бъде до семейството си. Бартоломю - граф на Шайринг в началото на историята и поддръжник на правото на Мод да наследи трона. Алиена е неговата красива и интелигентна дъщеря, тя е и любовта на живота на Джак.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.