Hatfields & McCoys Season 1 / Хатфийлд и МакКой Сезон 1 (2012)

Hatfields & McCoys Season 1 / Хатфийлд и МакКой Сезон 1 (2012)

Hatfields & McCoys Season 1 / Хатфийлд и МакКой Сезон 1 (2012)
Драма Исторически Уестърни БГ Аудио Сериали
3 x 90 мин. 8.0 34 022

Hatfields & McCoys Season 1 / Хатфийлд и МакКой Сезон 1 (2012)

Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Кевин Рейнълдс
Участват: Кевин Костнър, Бил Пакстън, Мат Бар, Том Беринджър, Пауърс Буут, Андрю Хауърд, Джена Малоун, Сара Париш, Линдзи Пълсифър, Ронан Вибърт, Ноел Фишър, Бойд Холбрук
Времетраене: 3 x 90 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1985443/

Вдъхновеният от истински събития сериал разказва за сложните взаимоотношения между семействата Хатфийлд и МакКой, които по-късно прерастват в истинска война и застрашават сигурността на цели два щата.

Всичко започва със смъртта на Хармън МакКой, за който се смята че е бил убит от член на семейство Хатфийлд. В крайна сметка, жертвите и от двата клана надвишават 11, а последвалите съдебни процеси приковават вниманието на цялата нация в продължение на години.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.