John Adams Season 1 / Джон Адамс Сезон 1 (2008)

John Adams Season 1 / Джон Адамс Сезон 1 (2008)

John Adams Season 1 / Джон Адамс Сезон 1 (2008)
Драма Исторически Биографичен Сериали
7 x 70 мин. 8.5 37 028

John Adams Season 1 / Джон Адамс Сезон 1 (2008)

Година: 2008
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Том Хупър, Кирк Елиас, Дейвид Макклуа
Участват: Пол Джамати, Лора Лини, Джон Досет, Стивън Дилейн, Сара Поли, Самуел Барнет, Дейвид Морси, Том Уилкинсън
Времетраене: 7 x 70 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0472027/

Докато новосъздадената нация е подложена на атаки отвън и отвътре, Джон Адамс мечтае за една страна, в която има свобода и справедливост за всички. Той води своите сподвижници - генерал Джордж Вашингтон, Бенджамин Франклин и Томас Джеферсън - към установяването на ценностите на една процъфтяваща и свободна Америка. Адамс и неговата съпруга Абигейл формулират тези амбициозни демократични идеали, а тяхната връзка се превръща в една от най-вълнуващите американски любовни истории.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.