For Life Season 1 / До живот Сезон 1 (2020)

For Life Season 1 / До живот Сезон 1 (2020)

For Life Season 1 / До живот Сезон 1 (2020)
Драма Сериали
13 x 45 мин. 7.6 79 150

For Life Season 1 / До живот Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Hank Steinberg
Участват: Никалъс Пинок, Джой Брайънт, Индира Варма, Тайла Харис, Дориън Мисик, Мери Стюарт Мастерсън, Тимъти Бъсфийлд, Brandon J. Dirden, Борис Макгайвър, Глен Флешлър, Felonious Munk, Ерик Дженсен, Джейд У
Времетраене: 13 x 45 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10327830/

Юридическа, семейна драма, вдъхновена от живота на Айзък Райт-младши. Сюжетът разказва за затворник, който става адвокат и оспорва случаите на съкилийниците си, докато се опитва да отмени собствената си доживотна присъда за престъпление, което не е извършил.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.