Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)

Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)

Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)
Драма Руски Сериали
16 x 52 мин. 6.6 23 403
Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)

Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Сериали
Режисьор: Дмитрий Тюрин
Участват: Максим Матвеев, Игорь Костолевский, Светлана Иванова, Виктория Маслова, Роман Маякин, Владислав Тирон
Времетраене: 16 x 52 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt9011124/

Тригер (от англ. trigger-спусък) е понятие в психологията,с което се означава поведенческата реакция на хората в отговор на някакъв,предимно външен дразнител.Сериалът „Тригер” ще ни запознае с младия психолог Артьом Стрелецки,който практикува шоков метод на психотерапия,като провокира своите пациенти и умишлено ги вади от зоната им на комфорт.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.