El embarcadero Season 2 / Кеят Сезон 2 (2020)

El embarcadero Season 2 / Кеят Сезон 2 (2020)

El embarcadero Season 2 / Кеят Сезон 2 (2020)
Драма Мистерия Сериали
8 x 50 мин. 7.2 103 495

El embarcadero Season 2 / Кеят Сезон 2 (2020)

Година: 2020
Държава: Испания
Жанр: Сериали, Драма, Мистерия
Режисьор: Алекс Родриго, Хорхе Дорадо
Участват: Алваро Морте, Вероника Санчез, Ирене Аркос, Роберто Енрикез, Марта Миланс, Сесилия Рот, Антонио Гаридо
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8297022/

Животът на успешната архитектка Александра се превръща в истински кошмар, когато получава обаждане от местния полицай Конрадо и трябва да идентифицира тялото на съпруга си Оскар, открито на кей извън Валенсия. Самоубил ли се е? Как е възможно, когато само няколко часа по-рано двамата са правили планове за бъдещето? А това дори не е най-лошото. Оскар е водил двоен живот с жена на име Вероника. Коя е тя? Кой е мъжът, когото Александра е обичала 15 години? И какво се е случило през фаталната нощ на кея? С нова самоличност и помощта на Конрадо Алекс заживява с Вероника сред пленителната красота на самотното езеро Албуфера и се потапя в тайните на Оскар. Скоро започва да се пита кой е приятел и кой е враг.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.