The Night Shift Season 4 / Нощна смяна Сезон 4 (2017)

The Night Shift Season 4 / Нощна смяна Сезон 4 (2017)

The Night Shift Season 4 / Нощна смяна Сезон 4 (2017)
Драма БГ Аудио Сериали
10 x 42 мин. 7.4 67 693

The Night Shift Season 4 / Нощна смяна Сезон 4 (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Jeff Judah, Gabe Sachs
Участват: Джил Флинт, Иойн Макен, Брендън Фер, Robert Bailey Jr., Скот Волф, Кен Люнг, J.R. Lemon, Фреди Родригес, Jeananne Goossen, Таная Бийти, Люк Макфарлан, Даниела Алонсо, Алма Сиснерос, Рана Рой
Времетраене: 10 x 42 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2477230/

Бивши военни доктори от болница Сан Антонио Мемориъл са на нощна смяна. Д-р Ти Си Калахън е бивш медик от армията, който страда от посттравматичен стрес, след като става свидетел на смъртта на брат си. Нарушавайки често правилата в болницата, докторът се сблъсква с бившата си приятелка и нов шеф на нощната смяна - д-р Джордан Алекзандър, както и с шефа на болницата Майкъл Рагоса.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.