Empire Season 6 / Империя Сезон 6 (2019)

Empire Season 6 / Империя Сезон 6 (2019)

Empire Season 6 / Империя Сезон 6 (2019)
Драма БГ Аудио Музикален Сериали
18 x 42 мин. 7.4 91 248

Empire Season 6 / Империя Сезон 6 (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Лий Даниелс, Дани Стронг
Участват: Кортни Лав, Рафаел Де Ла Фуенте, Терънс Хауърд, Бишъп Стивънс, Тараджи Пи Хенсън
Времетраене: 18 x 42 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3228904/

Сериалът проследява Лашъс Лион, харизматична музикална суперзвезда, който е на път да обяви публично своята компания – Empire Entertainment. Лион е израснал на улицата, никога не е отстъпвал и бягал от бой, поради което ще прибегне до всякакви мерки, справедливи или не, за да защити своята любима компания.[media=https://www.youtube.com/watch?v=lmi5QbkhQ1Q]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.