Les Misérables Season 1 / Клетниците Сезон 1 (2018)

Les Misérables Season 1 / Клетниците Сезон 1 (2018)

Les Misérables Season 1 / Клетниците Сезон 1 (2018)
Драма Романтичен Исторически Сериали
6 x 50 мин. 7.8 115 800

Les Misérables Season 1 / Клетниците Сезон 1 (2018)

Година: 2018
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Tom Shankland
Участват: Доминик Уест, Дейвид Ойелово, Лили Колинс, Ели Бамбър, Джош О'конър, Ерин Келиман, Търлоу Конвери, Дерек Джейкъби, Amani Johnson, Оливия Колман, Доналд Съмптър, Дейвид Брадли, Natalie Simpson
Времетраене: 6 x 50 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5900600/

Телевизионна адаптация на класическия роман на Виктор Юго, проследяващ живота на Жан Валжан, докато той избягва залавянето от непоколебимия инспектор Жявер. Всичко това на фона на бунтове и размирици променили облика на Париж.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.